Particulier

Een verzekering voor uw eigendommen/vermogen is noodzakelijk. Niemand verliest graag zijn eigendommen door bijvoorbeeld diefstal, brand, storm, wateroverlast of andere (gedekte) schadegebeurtenissen of waarbij u toegebrachte schade aan een derde zelf dient te betalen. Voor het verzekeringen van uw eigendommen/vermogen informeren wij u graag, waarbij u een onafhankelijk advies van ons kunt verwachten.

Zakelijk

Een verzekering voor de eigendommen/vermogen van een onderneming is noodzakelijk. Schade kan een onderneming veel geld kosten of zelfs de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. Voor het verzekeringen van de eigendommen/vermogen van de onderneming informeren wij u graag, waarbij u een onafhankelijk advies van ons kunt verwachten.

Hypotheek

Een hypotheek is voor iedereen verschillend. Een hypotheek dient gebaseerd te worden op de persoonlijke wensen en behoeften. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, te weten: hypotheekvorm, looptijd, rente etc. Tevens spelen fiscaliteit, wetgeving een rol. Het betreft derhalve maatwerk. Informeer bij ons naar uw persoonlijke mogelijkheden.